- Video spot:

- Poster:

- Organizovanost sindikata Vojvodine

 

 

ODRŽANA KONSTITUTIVNA SEDNICA STATUTARNOG ODBORA SSSV
5. 2. 2021.

U Novom sadu, u petak, 05. februara 2021. godine, održana je Konstitutivna sednica Statutarnog odbora Saveza samostalnih sindikata Vojvodine.
Statutarni odbor Saveza samostalnih sindikata Vojvodine broji 6 članova, a izbor članova Statutarnog odbora SSSV saziva 2020 – 2025. godine, verifikovan je na Dvadesetdrugoj  konferenciji Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, održanoj 04. juna 2020. godine.
Članovi Statutarnog odbora na svojoj prvoj sednici, iz svog sastava, jednoglasno su izabrali Milić Slobodana za predsednika Statutarnog odbora Saveza samostalnih sindikata Vojvodine za naredni petogodišnji mandat.
Na sednici je usvojen Poslovnik o radu Statutarnog odbora Saveza samostalnih sindikata Vojvodine kojim se, u skladu sa Statutom SSSV, bliže uređuje postupak i način rada i odlučivanja Statutarnog odbora SSSV.
U daljem radu sednice dogovaralo se o načinu rada u narednom petogodišnjem mandatnom periodu, radi rešavanja prigovora statutarne prirode, davanja tumačenja i mišljenja u vezi sa Statutaom SSSV, pokretanja inicijative za izmene i dopune Statuta SSSV.

ARHIVA VESTI

2021. V3.0